Blog

Sokszor az a baj, hogy megcsúszol az időben. Felborul a napod. Három óránként pedig enned kell! Ez az egyik legfontosabb, a Te személyre szabott diétás programodban.

180 percenként kell bevinned a tápanyagokat a szervezetedbe, biztosítva ezzel a céljaidnak megfelelő fehérje, szénhidrát, zsír mennyiséget, vitaminokat, ásványi anyagokat a megfelelő arányban. Hogy miért kell ennyiszer enned? Azért, mert ez a legmegfelelőbb módja annak, hogy tökéletesen felszívódjanak a tápanyagok és ne lassuljon le az anyagcsere, ne hintázzon a vércukorszint. Nem követhetsz el nagyobb hibát, minthogy kihagysz egy étkezést. Tudom, ilyenkor azt mondod, hogy nem akarsz Te indulni a Mr. Olympián, de hidd el, hogy a legkisebb, valódi eredményhez is pontos, következetes, fegyelmezett munkára van szükség.

Munkát mondtam? Igen, ez valóban munka. Azért nem kell megijedni. Célok, tervezés, végrehajtás, eredmény. A sikerhez ez kell. Megértem, hogy mindig valami közbejön és csúszik a program. Hogy nem egy dobozban élsz, kiszámítható körülmények között. És biztosan vannak fontosabb dolgok is.

Mindig legyen nálad Forpro High Protein Crisp szelet, hogy tudjál mihez nyúlni és akkor biztosan nem marad ki étkezés. Ideális arányokban tartalmaz fehérjét és szénhidrátot. Edzés előtt és után egyaránt ajánlatos és megengedhető. És amiért kiemelkedik a protein szeletek kavalkádjából, hogy tele van vitaminokkal. Kiváló ízű, mert egy protein szeletnek mindig fenségesen finomnak kell lennie.

Dobd bele a táskádba, tegyél a zsebedbe, az íróasztalodon is legyen pár darab és a kocsidban is! Bármikor szükséged lehet rá.

RENDELÉS ÉS TOVÁBBI INFORMÁCIÓ

Tészta büntetlenül
Fitaminbolt
2020.08.01 19:44

A tészta a diétázók, alakformálók, fogyókúrázók számára a legtiltottabb étek, ami csak létezhet. Éppen ezért a legnagyobb lemondásként éljük meg, ha nem ehetünk egy nagy tál gusztusosan spagettiből.

Miért van ez így? Miért tilos nekünk tésztákat enni? Talán azért, mert bár nagy kedvencünk a színész, de mégsem az Én a vízilovakkal vagyok filmre készülünk. Hanem inkább fogyni kellene. Fogyni, fogyni, fogyni. Testsúlyt csökkenteni, mert ismét megpróbáljuk a lehetetlent. És, mint tudjuk a tésztafélék igazi kalóriabombák, telis-tele szénhidrátokkal. A fogyókúrák során pedig nem csak a zsírt, de a szénhidrátokat is csökkenteni kell, hogy alacsony legyen a kalória bevitel. Sőt, egyes diétás módszerek csakis a szénhidrát teljes redukálását írják elő, ígérve eredményt. Egyébként, akik esetleg belevesztek már a legtöbbet ígérő fogyókúrák tanulmányozásába és mégsem értek el hathatós sikereket, azoknak üzenem, hogy lefogyni korántsem olyan ördöngős dolog, nem igényel egyetemes tudást, sőt még ismereteket sem. Elég, ha elfogadják és teljesítik azt az alaptézist, hogy a napi kalória bevitelük legyen kevesebb, mint a napi aktív kalóriaszükséglet. Ha ezt hosszútávon, mozgással, sporttal képesek megvalósítani, akkor egészen biztos, hogy lefogynak. Még soha nem találkoztam olyannal praxisom során, aki képes volt erre és nem fogyott le. Akiknek nem sikerült, azok nem tudták hosszú távon tartani a diétát és inkább belemenekültek a kifogásokba, eszelősen keresve, kutatva a csodaszereket, amelyek majd megoldják a problémáikat.

És csodaszerek pedig nincsenek, különben csak jó alakú emberek sétálgatnának ezen a bolygón. Vannak viszont olyan táplálékok, amelyek laktatóak, de mégis rendkívül alacsony kalóriát tartalmaznak. Nincs bennük zsír. Nincs bennük szénhidrát. Természetesen glutén és laktózmentesek. Elkészítésük is csak néhány percet vesz igénybe. És hosszan tartó teltségérzetet okoz, így enyhíti a farkasétvágyat. Elfogyasztásakor emésztésre serkenti szervezetünket, így ez által is égeti a kalóriákat. Kiváló ballasztanyagokat tartalmaz, és ezek segítik a belek kitakarítását, ami szintén nagy probléma szokott lenni a fehérjediétán sínylődők esetében. Fogyasztható kedvenc diétás ételek mellé köretként, akár wokban elkészítve. Rizs, széles metélt, spagetti formában. Hát nem nagyszerű?

Diétázók! Tésztára fel! Válaszd a Forpro Triple Zero Pasta tésztákat, melyek minden diétába könnyen beilleszthetőek.